corp de uscare ceea ce organismul are nevoie și cum să facă corp de uscare de uscare pentru bărbați și femei în casă

Care este pierderea in greutate de uscare
Uscarea corpului - un concept care vine de la culturisti. Unii cred în mod greșit că acest proces - la fel ca pierderea in greutate de obicei. De fapt, există anumite diferențe, care nu poate face rău să știu. De exemplu, corpul de uscare se realizează în principal pentru sportivii profesioniști în vederea pregătirii acestora pentru concurs. Dar oamenii obișnuiți acest lucru nu este recomandată, deoarece poate dăuna sănătății dumneavoastră. Deci, va trebui să dea fie la ideea de a începe să se usuce, sau să-și amintească regulile de bază care va ajuta la evitarea efectelor negative.Ce este un uscător de corp?

Care este pierderea in greutate de uscare

Uscarea - este a scăpa de grăsime corporală, în scopul de a apărea teren frumos, și fiecare mușchi a fost urmărită. După ce corpul ei capătă un aspect atractiv și inteligent. Rezultatul este realizat nu numai de diete speciale, dar folosind exercitarea corespunzătoare. Programul ar trebui să fie elaborate pentru fiecare persoană în parte și formator strict controlate.

Mulți oameni sunt interesați nu numai în ceea ce este de uscare, dar, de asemenea, modul în care se desfășoară. În primul rând, ar trebui să vorbim despre dieta pentru uscat corpul. Nu ar trebui să fie greu, ca o foame. Esența ei constă în faptul că sportivul ar trebui să reducă la minimum cantitatea de carbohidrati consumate. Cu această grăsime va începe să se rupă în mod activ în jos, și câteva luni, va fi capabil să-și piardă 10-20 kg. În acest caz, mușchii vor continua și vor deveni contururi pronunțate.

Omul de rând trebuie să știe că rezultatul va fi lung, asa ca are sens pentru el să depună eforturi doar pentru sportivii profesioniști. Acest lucru se datorează faptului că, pentru admiterea la concurs a corpului lor trebuie să aibă un anumit aspect, care poate fi realizat numai prin renunțarea la carbohidrati.Cum să uscare pentru bărbați?

El vrea să construiască musculare, în principal sexului puternic, deoarece femeile obișnuite scopul este pur și simplu pentru a trage forma și a scăpa de excesul de kilogram. Prin urmare, de multe ori se pune întrebarea, ce este corpul de uscare și cum să facă este la bărbați. Se înțelege că uscarea ar trebui să înceapă realizarea toate posibilele consecințe negative. În cazul în care într-adevăr este necesar, atunci ne putem gândi despre cum se face corect.

Care este pierderea in greutate de uscare

Începe să se usuce corpul nu poate dramatic, așa cum este un stres puternic pentru organism. Reduce cantitatea de carbohidrati consumate trebuie sa încet, se apropie treptat 130-150 g pe zi. Numărul exact ar trebui să fie atribuit antrenor individuale.

Există pericolul cu grăsimea și să piardă musculare. Pentru a evita acest lucru, este necesar să se ia vitamine și aminoacizi. Acestea sunt cuprinse în nutriție sport.

În ceea ce privește formarea, intensitatea lor trebuie să fie redusă. Datorită abandonarea de carbohidrati, chiar si la persoanele sanatoase slăbiciune, amețeli, letargie, si chiar depresie. Prin urmare, să se angajeze în sala de sport sau la domiciliu au nevoie de mai puțin timp și intensitate decât de obicei.

Nu fi surprins dacă nu se poate ridica greutatea dintâi, deoarece forța pentru această perioadă este redusă. Nu este nevoie să se overextend ca dorinta de a aduce rapid corpul în formă este rău pentru sănătate.

Cum este organismul de uscare pentru fete?

Femeile trebuie să înțeleagă că uscarea corpului ar trebui să aibă loc numai în scopul de a pierde in greutate. Este mai bine de a alege dieta obișnuită și nu a tortura corpului. În cazul în care, cu toate acestea, încă mai important să se știe ce este un uscător de corp pentru fete, atunci problema poate fi ușor de răspuns. Principiul nu diferă de cea utilizată pentru bărbați.

Care este pierderea in greutate de uscare

De alimente consumate de preferință abur piept de pui, legume, fulgi de ovăz sau orez brun. mere fructe permise. În general, cantitatea de calorii nu trebuie să depășească 1800 pe zi. Dacă totul se face corect, atunci organismul va percepe procesul este normal, iar rezultatul va fi placut surprins.