Așa cum am închiriat cazare in Dublin dream_catch_me

Cele mai populare întrebare am cerut recent viitoare colegii și prietenii mei din Irlanda: „Ați găsit deja locuințe?“. Și nu e de mirare, pentru că sa dovedit că bunurile imobiliare - cea mai dificilă căutarea atunci când se deplasează la Dublin, pentru că această proprietate este construit puțin, iar cei care doresc pentru a trage - o mulțime. Prin urmare, pe parcursul acestor săptămâni, am avut de a face cu unele lucruri foarte uimitoare, mai ales pe fondul casei de închiriere în Italia, în cazul în care totul este simplu, iar legea și economia - sunt întotdeauna pe partea de chiriaș.Așa cum am închiriat locuințe

Dar, în Dublin încă nu atât de trist în ceea ce privește calitatea (o carcasă minim decentă începe de la 1500 de euro pe lună), dar în suburbii peste doar aceleași modele de bijuterii - pentru 1500 de euro este oferit o lună pentru a dormi pe pat, mutați până la baterie, sau pe pat, desfășurat la cabinetul din spate (în ambele cazuri, deoarece în caz contrar nu se potrivește, și asta în ciuda faptului că paturile dimensiunea maximă în Irlanda - 150 cm lățime). Aici este, de exemplu, un apartament perfect obișnuit cufundata fără bibelouri pentru 2100. Apropo, salariul mediu în Irlanda de circa 30 mii de euro pe an înainte de impozitare.

Dintre beneficiile - case și apartamente în 90% din cazuri se furnizează și mobilier, de regulă, nu de calitate dezgustător, deoarece proprietarii pot deduce costul de mobilier donat de la plata taxei, și, prin urmare, nu este deosebit de lacom. Și totuși, aproape fiecare casa are un șemineu!

Dintre minusuri, voi comunica tremure, aceste robinete duble 100% case în stil vechi (si acolo - clasa de consum redus de energie inerente în astfel de case, și nu pot fi normal să se încălzească în timpul iernii, la orice preț).

3. După cum știți, Europa este tradiția foarte importantă care este foarte dreaptă. De multe ori nimeni nu își amintește într-adevăr de ce a fost dus să facă ceva un anumit fel și nu în alt mod, dar pentru a face acest lucru va continua să =). Aceste lucruri includ unele diviziune convențională a prestigiosului Dublin sud și nord subevaluate. școli bune, infrastructură, magazine și așa mai departe acolo și acolo și acolo, și totuși, pentru Dubliners tradiționale, mai ales în vârstă, este foarte important, el trăiește pe malul nordic al râului Liffey sau sud.

Pentru mine a fost uimitor, pentru că m-am obișnuit cu faptul că în fiecare oraș există zone bine-off, și există situații neprevăzute „ghetou“, și este determinată de școală și trăiesc culturale acolo populației, disponibilitatea infrastructurii, în cele din urmă, condițiile de mediu dintr-o anumită zonă. De exemplu, o diferență clară între Vykhino și prospect Lomonosov, Krylatskoye și printmaker. Dar diviziunea este condiționată, pe „linia“ este foarte similar la prima vedere locuri - cumva mmm.Și orașul, în cazul în care există o diviziune clară - de obicei, destul de mare, New York, Londra - între zonele lor individuale se poate afla kilometri și kilometri. Un Dublin - un sat mare, a mers doi pași - și într-o altă zonă. Și în cazul în care o companie de constructii a construit o evoluție similară pe laturile opuse la o distanță de 150 m unul de altul - ele trebuie să fie, de asemenea, diferența în valoare de 30 la suta? =). În zona noastră viitoare în nord-est, o grămadă de expati trăiesc, inclusiv pentru că Dubliners, posibilitatea de a obține proprietăți acolo, nu va rezolva. Prin urmare, compania de construcții a caselor vândute, și unele chirii. Aș fi deja în loc pentru a verifica toate același gangster zona sau = nostru). Doar America de Sud și de Nord a secolului al 19-lea, pentru a fi sigur =).

Ei bine, ca un bonus pentru cei care au citit până la sfârșit, - fotochki!

Așa cum am închiriat locuințe

Așa cum am închiriat locuințe

Așa cum am închiriat locuințe
Așa cum am închiriat locuințe

Așa cum am închiriat locuințe

Așa cum am închiriat locuințe

Așa cum am închiriat locuințe

Așa cum am închiriat locuințe

Așa cum am închiriat locuințe

Așa cum am închiriat locuințe

Așa cum am închiriat locuințe

Mobilier, cu excepția bucătărie, demo-ul, de fapt, va fi al nostru.

În acest fel, este surprinzător în casa aceasta nu este terminat! A doua zi după semnarea contractului de închiriere, m-am dus la forum străine Aflați cum să pună întrebări despre viața din Dublin, la care au răspuns fata, care locuiește în casa opusă propriilor noastre vile Balgriffin. Dimpotrivă, în sensul literal al cuvântului, fereastra = fereastra). Deci, încet începe să crească în viață din Dublin, nici măcar nu mutat.