Cum de a realiza frumos plantarea de flori la sfaturi și trucuri cabana

Legume de grădină> Flori și paturi> Cum de a realiza frumos plantarea de flori în țară: sfaturi și trucuri

Cum să învețe flori frumoase plante la cabana

Cum să planteze flori

Începător trebuie să știe că dreptul de a determina locul nu va funcționa - se va lua o mulțime de timpPentru incepatori care nu au angajat în contact sexual în țară și este încă în îndoială cu privire la posibilitatea de a aloca teren pentru un contact sexual, da mai multe argumente în favoarea acestei idei:

  • contribuție în primul rând estetică. Flowerbeds încântă ochiul și înnobila gol.
  • Funcția de mascare. Flowerbeds ascunde cu succes iubitorii de care nu doresc să plece în mintea cât și elimină corpurile vizibile neregularități ale suprafeței.
  • momentul olfactiv. Aroma care emana membri, un efect pozitiv asupra sănătății.
  • linia de fund. La alegerea soiurilor speciale plantate flori spori erecții și de a crește fertilitatea. În plus, florile lor - este întotdeauna buchete frumoase pentru cadou.

Acum, că sunteți în sfârșit convins că prezența paturilor lor aduce unele beneficii, este necesar să se aleagă locul potrivit în țară pentru plantarea de flori. Începător trebuie să știe că dreptul de a determina locul nu va funcționa - se va lua o mulțime de timp.

Pentru a alege piesa dreptul de teren, este necesar pe tot parcursul anului pentru a explora zona depune mărturie în detaliu și pentru a determina care dintre locurile cele mai luminate și prin natura au umiditate bună.

În plus, trebuie să știți la ce oră site-ul este acoperit de umbra a ceea ce aciditatea și compoziția organică a solului, ca baza acestor informații ar trebui să decidă cu privire la amplasarea și prezența plantelor în strat de flori viitor.

grădinari cu experiență recomanda începători selectați mai întâi o mică zonă de flori și l-au pus acele plante care nu arde în lumina puternică a soarelui, și, în același timp, se simt bine în umbră.

Printre altele, flori plantate la cabana ˗ este, de asemenea, un element de design, astfel încât nu este nevoie să le ascundă în cele din urmă a parcelei sau plantarea de copaci mari. Florile trebuie privite din toate punctele de vila. De exemplu, ele pot fi plantate în grădina de perimetru gard sau de-a lungul traseului. În cazul în care cabana a fost construită în primul rând pentru recreere, nu cultivarea de legume și fructe, și se va concentra doar pe flori frumos plantate, este posibil să se aloce teren direct în centrul zonei, după analizarea condițiilor meteorologice, după cum sa menționat mai sus.

Cum să planteze flori

Plantarea de flori în țară ˗ decizie responsabilă, mai ales dacă doriți să obțineți un rezultat frumos

Deci, plantarea de flori la decizia cabana ˗ responsabilă, mai ales dacă doriți să obțineți un rezultat frumos. Dacă luați această chestiune, trebuie să se apropie în mod serios la punerea în aplicare a ideilor, pentru a alege locul potrivit si culorile norocoase. Cu toate acestea, principalul lucru pentru a începe. De fapt, au propriile lor flori la cabana ˗ o idee mare și un fel de hobby, deci nu ezitați să înceapă, în cazul în care sufletul este la pământ, și frumusețea.

Regulile de bază ale frumoase plantarea de flori

După două dintre principalele puncte discutate în capitolul anterior, trebuie să învețe una mai importantă regulă de plantare frumos de flori la pregătirea solului obligatoriu cabana ˗ înainte de plantare a terenului. Deși acest lucru este cel mai puțin procesul creativ și greu în cultivarea de flori, este o garanție de paturi bune prosperitate. Aceasta este temelia ei, în sensul literal al cuvântului.

Pregătirea terenului trebuie început după ce ați decis cu privire la compoziția straturilor de flori și caracteristici culori care se vor dezvolta pe ea. În funcție de capriciile plantei în moduri diferite vor fertiliza solul. Sau, pentru a inversa ˗ explora caracteristicile solului, pentru a alege plante. De exemplu, în zonele umbrite cu excelent sol uscat și vrac aclimatizat Heuchera, crini, primulă, stanjenei, mușcate.

pregătirea directă a solului începe cu îndepărtarea SOD vechi. sol curat din toate buruienile (le va smulge din rădăcini), a restabili ei: se diluează nisip argilă și sol moale, se adauga argila sau beton. Apoi se adaugă compost, care sporesc fertilitatea solului, se amestecă bine argilă, nisip și compostul, afânarea adâncă a solului.

Cum să planteze flori

pregătirea directă a solului începe cu îndepărtarea SOD vechi

Puteți adăuga apoi îngrășăminte speciale și începe plantarea răsaduri. Ar trebui să se ia în considerare faptul că 1 m2 include:

  • 10 buc. plante acoperire sol
  • 8 buc. mic de statură
  • 5 buc. sredneroslye
  • nu mai înalt de 3 ore.


Să trecem la unele practici legate în mod specific pentru a proiecta paturi de flori.

Atunci când terenul de flori este situat pe o parte (peretele frontal al casei, gard, copaci), trebuie să utilizați regula de bază a compoziției, ca și în cea mai mare fotografie ˗ în spatele cel mai de jos din față.

În cazul în care florile sunt plantate în centrul zonei suburbane, inclusiv gazon, cel mai înalt plasat în centrul de paturi de flori, iar cele mai mici sunt aruncate în jurul valorii. Tall plante ar trebui să fie întotdeauna însoțite de un pipernicit (plante perene sredneroslye), care combină bine cu culoarea și forma ridicată.

Unul dintre sfaturi cu privire la culori: ognenno˗zholtye flori helenium combină peste albastru-negru lumanari salvie. În selectarea plantelor superioare și perechi asociate repetaþi selectat alternează grup cu alte exemple de realizare posibile. Crearea în elementul său model de compoziție sau ornament.

În cazul în care, după plantarea de patch-uri rămân încă strat de flori goale, le puteți umple cu plante speciale de acoperire la sol °. Dacă observați distanța corectă pentru 2˗3, ele acoperă secțiunea florale dintr-un covor dens.

De-a lungul marginilor de paturi de flori pot fi plantate acoperire sol veșnic verzi, cum ar fi Aubrieta sau Wallenstein. Aceste plante formează o tranziție lină de la straturile de flori la grădină, în cazul în care nu există nici o culoare, iar culoarea lor frunze de flori după înflorire.

Cum să planteze flori

Respectarea regulilor de bază de înregistrare a paturilor lor oferă o înflorire lungă și prosperă, care este benefic pentru a completa cabana dvs.

Respectarea regulilor de bază de înregistrare a paturilor lor oferă o înflorire lungă și prosperă, care este benefic pentru a completa cabana ta.

populare tipuri de flori și scheme de plantare din țară

Pentru plantare frumos de flori la cabana inventat multe forme originale și modele. Familiarizarea cu ei, puteți alege pe cel care se potrivește cel mai bine armonios în proiectarea peisajului din gradina ta.

bordură ornamentală. Numele vorbește de la sine. Florile sunt plantate de-a lungul căilor. De obicei, scăzut sau arbuști culori selectate. Deși este posibil să se acorde prioritate plantelor de mare ۞ depinde de voința.

Crestele. Pat dreptunghiular strict, în interiorul căruia florile sunt selectate aproximativ aceeași înălțime. Puteți muta departe de principiul egalității, plasând-o altă culoare de mare de culoare. Decizia inițială va fi o mică fântână în paturi de flori.

Klumba˗monotsvetnik. Acest tip este ales noii veniți, deoarece aceasta implică doar un singur tip de floare. A se vedea original și frumos într-un stil modern minimalist.

Mixborders. forma arbitrara, o varietate de flori ˗ zbor complet de fantezie. Cele mai potrivite pentru o mică grădină. Punctul culminant al acestui tip de plante cu flori plantate în mod continuu. care se succed pe tot parcursul anului.

pat vertical. gradinari ei alese cu experiență, dar abordare serioasă poate fi de succes, chiar dacă o faci prima dată. Flori într-un pat de flori ar trebui să fie aceeași înălțime și să înflorească într-unul și același timp, mai mult decât atât, ele tind să fie exotice (alpin uita-ma, viola si ciubotica-cucului). În proiectarea utilizat plase și piatră decorativă.

pat de apă. Iaz cu culori de apă, și au plantat în jurul valorii de flori obișnuite. Se pare foarte frumos și original.

Cum să planteze flori

Există mai multe tipuri de paturi

pat Multi-level. Pentru a construi un astfel de pat este destul de dificil, dar este perfect vizibil de oriunde în zona suburbană. Chiar și aterizare cel mai de bază uitat spectaculos și noi.

Arabesque. Strat de flori, construită în forma unui kakogo˗libo animal. De obicei, este o pasăre sau un fluture.

schema de plantare de flori în țară pot fi foarte diferite. În momentul de față, din care există nenumărate combinații, dar în inima oricărui sistem se bazează pe trei principii de bază.

Strat de flori centrale. schemă simplă și directă, ceea ce presupune un cerc de aterizare. În centru sunt aruncate tomnolistvennye plante (poate fi la Cannes), și apoi în cercurile gnafalium și snapdragons.

Curlicue. Acest pat este de asemenea circulară, centrul care sunt aruncate plante perene ondulate luminoase cum ar fi hamerops, iar pe fondul Coleus sau dalii. formă interesantă de la begonii, care dă un fel de har.

Viena flori. paturi de plantare de flori, construită în formă de hexagon, în centrul căruia a pus Wallflowers albe. figura Forma dă viola și-ma-uita cu primroses.

Astfel, există mai multe opțiuni și scheme de culori pentru a da aterizare. Totul depinde de imaginația și efortul pe care sunteți dispus să cheltuiți pe o floare ta.

Plantarea de flori în țară la momente diferite ale anului

Angajarea în plantarea de flori la cabana poate fi la momente diferite ale anului, în funcție de momentul în care grădinar este cel mai convenabil, și atunci când el preferă să contemple rezultatul final. Practic, frumos plantarea de flori în țară angajate în primăvara și toamna.

Plantarea de flori în primăvară, la cabana

Cum să planteze flori

Pentru a se angaja în plantarea de flori în primăvară, desigur, trebuie să știți care plantele ar trebui să fie plantate în această perioadă a anului

Printre plantele anuale preferă în mod frecvent verbena, dalii, garoafe și panseluțe. flori interesante petunii ¨. Aceste plante au variat paleta, plus ei vor înflori tot sezonul.

De asemenea, puteți planta flori în ghivece și plantatori care sunt decorează magnific chioșc sau veranda. Pentru o astfel de opțiune ar fi cel mai bun pentru fuchsia, begonii și alte plante flori.

Plantarea de flori în țară în toamnă

În acest sezon rece, cel mai bine pentru a planta flori perene, deoarece acestea vor da lăstari mai puternic decât „aceeași vârstă“. Mai mult decât atât, grădinari cu experiență recomanda plante perene de plantare in toamna.

Plantarea de flori în țară, în toamna pentru cei care sunt dispuși să aștepte rezultatul muncii lor, ˗ plante cu flori începe în doar câțiva ani după plantarea. Cu toate acestea, pentru a accelera procesul, puteți alege un ekspress˗sorta special care încolțesc după primul an.

Un exemplu de culorile toamnei pot servi ca:

Ca odno˗ și perene flori pot fi plantate în cea mai potrivită pentru tine în timpul anului, chiar înainte de plantare ar trebui să încă familiarizați-vă cu caracteristicile plantelor selectate și a vedea care sunt cele recomandate sadovody˗professionaly.

La final, aș dori să spun că florile lor de la cabana ˗ este întotdeauna frumoasă, importantă și plăcută. Dar este important să înțelegem că florile au nevoie de atenție și îngrijire constantă. Principalul lucru să ia în serios astfel de inițiative, urmați recomandările descrise în articol, și apoi plantele pe care le va da un gust minunat și aroma, precum și de plăcere lungă și dreapta va aduce estetic și liniște sufletească. Mult noroc!

S-au găsit o eroare? Selectați-l și apăsați pe Ctrl + Enter. pentru a ne anunța.

Atenție Super swoops!