Cum de a alege un uz casnic minimoyku Spalator cu presiune caracteristici Karcher Karcher

Care este KÄRCHER
La prima vedere, este greu de înțeles într-o varietate de șaibe de presiune de uz casnic. Dar, de fapt, e suficient. Titlul fiecărui minimoyki Karcher «criptat» toate informațiile necesare.sfaturi Guided enumerate mai jos, puteți alege cu ușurință dispozitivul dorit. Dar, mai întâi trebuie să te decizi ce anume vei fi curățat și cât de des. Și un alt punct important să se ia în considerare este modul în care alimentarea cu apă a unității.

În numele fiecărui spălare sub presiune Karcher are numere și litere care indică minimoyki apartenența la o anumită clasă, precum și disponibilitatea de accesorii suplimentare.

Principalele caracteristici ale aparatelor de înaltă presiune Kerher:


Care este KÄRCHER
Aparate de uz casnic de inalta presiune (Karcher HPA), cu o presiune de lucru medie de 110-150 bar. de înaltă presiune profesionale aparate seria HD și HDS da o presiune de 120-250 bari. Pentru a spăla în mod eficient ordinare masina de pasageri de origine mini-chiuveta, suficient pentru a avea o presiune de 130-140 bar.

Productivitatea Minimoek - o măsură a consumului de apă timp de o oră. Consumul mediu de apă în gospodărie minimoek 400-550 l / oră. Specialistul Karcher masini de spalator cu presiune este de 600-800 l / h.

putere AVD tensiune.

Toate minimoyki de uz casnic Karcher operează de la tensiunea de alimentare de 220 V. (autonome Mai mult, depozitare minimoek Karcher HC10) Professional AED cu și fără încălzire de lucru ca 220V și 380V. În funcție de clasa de dispozitiv.

Consumul de energie AED.

Puterea motorului în piața internă mini-spălare Karcher 1.4-2.5 kW. Ai o Spalator cu presiune Karcher putere medie profesională de 3 până la 7kW. Doar în funcție de clasa de dispozitiv.

Care este KÄRCHER

minimoyki de uz casnic Karcher (Karcher) pentru a curăța mașina:

Karcher Company produce o minimoek gamă largă de entry-level la minimoek semi. Toate minimoyki de uz casnic Karcher pot fi împărțite în serie: de la al doilea la al șaptelea. (Primul număr din numele modelului minimoek Karcher înseamnă doar o serie de unități).


Dispozitive de comandă Kärcher intrare de nivel sau clasa minimoyki compact - acesta stabilește al doilea și a treia serie (Karcher K 2.110, Karcher K 2.14 Plus, Karcher K 2.38 M, Karcher K 2.91 MD, Karcher K 3.75 MD, si noutate Karcher K 3.200). O astfel de mini-spălare, de regulă, nu au un preț ridicat, de dimensiuni mici, greutate redusa. Aceste aparate de înaltă presiune poate include serii de minimoek de uz casnic Karcher al doilea și al treilea. Acestea sunt concepute pentru sarcinile cele mai simple - aceasta înseamnă utilizarea pe termen scurt și rare. Scopul principal al acestor chiuvete: curățarea episodică de zone mici (biciclete, motorete, motociclete, etc. - o dată sau de două ori pe săptămână). De resurse la nivel de intrare minimoek limitată, de înaltă presiune - 100-120 bar. Se spală Minisink Karcher entry-level auto va fi mai complicat decât o chiuveta din clasa de mijloc și, de asemenea, va dura mult mai mult timp, ce ai face mânca Minisink de mijloc sau de clasă superioară, care nu este un efect foarte bun asupra pompei. Pompa minimoek acest nivel sunt, de obicei, realizate din material plastic rezistent

Atenție! Dispozitive de comandă Karcher a doua serie - acest lucru este cel mai slab si simplu spalator cu presiune ridicată de uz casnic. Pentru buna funcționare minimoek conexiune a doua serie necesară de apă de la alimentarea cu apă, sau în mod alternativ un recipient de apă trebuie să fie deasupra nivelului minimoyki care au apa a fost „gravitate“. Doar au doua serie minimoek nu există nici un sistem care minimoyku va dezactiva în timp ce motorul este supraîncălzire, și, prin urmare, în cazul în care o chiuvetă pentru o lungă perioadă de timp, fără o pauză pentru a spala masina, doar se duce în jos din cauza supraîncălzirii.

Dispozitive de comandă Karcher medie - stabilește a patra și a cincea serie (New Karcher K 4.200, Karcher K 5.20 M Plus, New Karcher K 5.200, Karcher K 5.520 X-Range, Karcher K 5.600, Karcher K 5.700). Aceste dispozitive sunt cele mai populare minimoyki de uz casnic Karcher spălare auto. A cincea Seria minimoek - este cel mai popular și cele mai bune opțiuni pentru curățarea unuia - sume de două ori pe săptămână, și mici de alte lucrări - două mașini, una. O astfel de minimoyki de uz casnic Kerher cu buna funcționare va dura considerabil mai mult decât clasa inițială de spălare Karcher. Pompa Material minimoek făcut mai mult plastic și Silumin, care crește foarte mult durata de viață a aparatului de înaltă presiune. Presiunea maximă la ieșirea duzei ajunge la 130-140 bar. La aparatele de uz casnic de înaltă presiune din clasa de mijloc poate fi servit ca apă rece și caldă de 40 de grade. apa este alimentat de la sursa de apă, precum și minimoyki deoarece nivelul mediu al apei poate lua independent de containere care sunt la același nivel cu minimoyki sau metri mai adânci și jumătate de la nivelul mașinii. Furtun de aspirație a apei din rezervor este necesar pentru a verifica supapa de Karcher 4.440-238.0 Dacă apa iese din recipient „gravitatea“, că supapa de control nu este necesară.înalt nivel Minimoyki Karcher - interne, de înaltă presiune a șasea și a șaptea serie și seria Xpert (Karcher K 6.500, noutate Karcher K 6.200, Karcher K 7.750, noutate Karcher K 7.200, Xpert HD 7140) minimoyki saptea serie si seria Xpert - este minimoyki aproape caracteristicile tehnice ale unui nivel profesional inițial aparate de înaltă presiune. Material pompa de astfel de minimoek din alamă, care crește în mod semnificativ resursa minimoyki KÄRCHER. Motoarele consumă de la 2,5 kW la 3 kW. Nivelul ridicat de spălare auto potrivit pentru Kärcher poluării de curățare pe suprafețe mari. Presiunea de 150-160 bari ajunge la AED. Dispozitivele de control din această serie sunt potrivite pentru spălarea cu două - trei mașini, de câteva ori pe săptămână și lavoare, se spală urmele, curățarea unelte de gradina, etc.

Care este KÄRCHER

Opțiuni minimoek Karcher:

Care este KÄRCHER

Accesorii opționale pentru minimoyki Karcher:

Care este KÄRCHER


Există mai multe tipuri de duze: duză din plastic de uz casnic pentru chiuvetă fără contact, cu o capacitate de 0,3 litri. fără regulator de debit detergent, duza de plastic de uz casnic pentru chiuveta fără contact, cu o capacitate de 0,6 litri. și regulator de debit de detergent și de contact profesional duza de curățare, cu o capacitate de 1 litru. regulator de alimentare cu detergent și unghi de pulverizare reglabil. Sincer experiența noastră și experiența cumpărătorilor din toate aceste sfaturi doar ultima opțiune face ca spuma de fapt, primele două face un pic mai mult decât o soluție de săpun spumă în sine Minisink Karcher.
Duză spumă de 0,3 l. Duză spumă de 0,6 l. Duză spumă de 1 l.

Care este KÄRCHER

Următorul accesoriu pe care le oferim întotdeauna o purificare fină filtru de apă. Toate Minisink Karcher au deja un built-in filtru, dar din cauza faptului că este în sine o spălare nutria nu poate vedea cât de mult este murdar și este aproape imposibil să te faci ca să se spele. Se întâmplă adesea că, datorită faptului că filtrul trece-sus nu este vizibil pentru utilizator uită pentru a spăla chiuveta și începe să curgă dur, ceea ce duce ulterior la descompunerea acestuia. Tratamentul extern fin de filtrare a apei este întotdeauna în vedere, cât și prin vas său transparent văzut întotdeauna cum este contaminat, acesta poate fi îndepărtat ușor, spălate și puse în aplicare. Asta este, acest lucru nu este un accesoriu foarte scump este capabil de a prelungi durata de viață a minimoki Karcher.

Care este KÄRCHER


Un alt accesoriu necesar atunci când este conectat minimoyki Karcher nu de la alimentarea cu apă, precum și oricare dintr-un rezervor din apropiere este un furtun pentru a lua apa de la supapa de verificare. Înainte de a conecta minimoki furtun Karcher cu supapă de reținere trebuie să fie coborât în ​​apă și se umple. Supapa de control nu va permite scurgerea apei din furtun și nu formează un buzunar de aer din spate, care poate să nu minimoka pentru că nu poate permite ca sa Minisink Karcher lucra pe „uscat“ fără apă.

Aceasta este unele dintre cele mai populare accesorii pentru orice minimoek Karcher. Desigur, sfaturi suplimentare și tot felul de tuburi de extensie sunt mult mai mult decât este descris mai sus sunt selectate în mod individual pentru sarcinile care stau în fața ta. Puteți apela întotdeauna ne la tel. (499) 755-88-70, iar experții noștri vă vor găsi exact accesoriile care sunt necesare pentru tine.

Selectați dacă sunteți o companie producător Karcher (Karcher) sau de un alt producător de șaibe de înaltă presiune - pentru a rezolva cu siguranță pentru tine, vrem doar să vă reamintim că societatea Karcher are mai mult de 70 de ani angajate în crearea de recoltă Echipament de spălare în scopuri profesionale și interne și că inventatorul Alfred Kärcher înapoi în 1950 a fost inventat primul dispozitiv de curățare de înaltă presiune. Prin urmare, putem spune cu siguranță că firma KÄRCHER este strămoșul spalatoare de înaltă presiune de astăzi, iar astăzi este o companie №1 în proiectarea și fabricarea lor. În momentul de față, direcția principală a companiei Karcher - este dezvoltarea și producerea de echipamente de spălare și curățare. Echipament pentru uz casnic si profesionale KARCHER - o garanție a calității germane și fiabilitate, care sunt renumite în întreaga lume. Pentru toată casa lui și tehnica profesionala de companie Karcher oferă o garanție de 2 ani și un serviciu care este disponibil 24 de ore pe zi.