Cum de a restabili memoria unei persoane

Cum de a restabili memoria unei persoane

Memorie - această capacitate unică a creierului uman, care constă dintr-o serie complexă de componente, procese, reacții. Memoria se referă la pârghiile cognitive ale naturii umane. Potrivit cercetării: memoria este la toate ființele vii de pe planetă, dar umană - evolutiv, volumul, viteza. fenomenul de memorie este cu siguranță importantă pentru fiecare dintre noi. Procesele de memorare și reproducere a simplifica foarte mult studiul, apoi locul de muncă, viața personală. În cazul în care o persoană este lipsită de posibilitatea de a-și amintească și apoi să reproducă informația, atunci toată activitatea sa mentală, instincte, capacitatea naturală de a deveni lipsite de sens.







Amnesia: lupta cu goliciune. Pierderea memoriei, în terminologia științifică este menționată ca amnezie. Recunoscut amnezie boala periculoasa are urmatoarea forma

Paramnesia. un fel foarte complicat în care o persoană își aduce aminte distorsionat fapte neadevărate. Uneori există o confuzie de prezent in trecut. Este important pentru a pune diagnosticul corect în timp progresează paramnesia foarte similar cu schizofrenie.

Hypermnesia. Omul își amintește absolut toate informațiile de care au venit în atenția de la începutul tulburării. Uita nimic nu intra in capul meu se învârte un milion de gânduri în fiecare secundă. Fara un tratament adecvat, boala progresiva poate aduce în minte







Gipomneziya. capacități reduse de memorie. Uneori - este destul de un proces natural asociat cu înaintarea în vârstă persoană.

Dezvoltă de memorie la adulți cu ajutorul: planificare și poezii memorarea, cântece.

Modalități de a ajuta o persoană recupera de memorie

Odată ce diagnosticul este revelat, este necesar să se efectueze tratamentul calificat. De obicei, se iau măsuri radicale doar în cazuri extreme, restul - tratarea unui proces îndelungat. Restaurarea pe deplin funcția de memorie, este dificil, dar este posibil. Pentru acest tratament ar trebui să fie utilizat în plus față de fizioterapie și reabilitare complexe, care ar trebui să conțină o sarcină ușoară. Următoarele sunt cele de bază modalități de recuperare a memoriei, având în vedere recomandările psihologice și fiziologice:

1. Terapia fizică: de multe ori una dintre cauzele pierderii sau pierderi de memorie este o traumă fiziologică. Diferite fracturi, ciupite, hematom poate provoca o deteriorare a funcției cerebrale. Activitățile fizice selectate pe baza unui program special conceput poate ajuta la procesul de restabilire a circulației sângelui, dezvoltarea mușchilor importante, grupe de mușchi, nervi și așa mai departe. Numește un astfel de curs poate doar medic împreună cu un terapeut fizic. Toate metode de a aplica auto-tratament poate fi completat de înrăutățirea situației. Încărcare trebuie să fie adăugate treptat și sistematic să ia examenele necesare.

  • lectură
  • memorând poezii
  • Repovestire de noi evenimente
  • muzică

Creierul este, în orice caz, va încerca să proceseze informațiile. Încearcă să-l lega la ceva. Ca urmare, memoria revine treptat, iar oamenii vor fi din nou capabil să trăiască viața la maxim

Principalul lucru - nu renunta!

Dupa ce a pierdut memoria, mulți oameni cad într-o gravă depresie pe termen lung. Un astfel de proces este periculos, deoarece frustrarea contribuie doar la progresia în continuare de amnezie. Crede in tine, dau seama că disperare - nu este o opțiune și începe reabilitarea. Astăzi, puteți folosi întotdeauna ajutorul unui psiholog profesionist, care poate regla starea de spirit, prerogativele vitale, va contribui la stabilirea unor noi obiective. Restaurare de memorie - de fapt, avem nevoie doar de picioare.