Cum să încărcați un fișier de pe site și face disponibil pentru descărcare

Sarcina pe plătit de găzduire normală

Deci, în primul rând, aveți nevoie de acces la server. De exemplu, panoul de control. La un simplu shared-hosting, de obicei, este numit cPanel. În cazul în care un astfel de acces aveți, apoi mare! În acest panou veți găsi ceva de genul „File Manager“.Este necesar să se găsească calea spre site-ul pe care doriți, dacă aveți mai multe. Directorul rădăcină al proiectului este uneori numit public_html (în cazul în care acest lucru este primul domeniu pe care îl setați), sau va fi un director cu un nume de domeniu al site-ului, dacă adăugați domeniu mai târziu.

Acum trebuie să mergeți la folderul rădăcină. Dacă aveți un motor WordPress, veți vedea în directorul wp-admin, wp-content, wp-include. Dacă puteți vedea, se spune că ai ajuns la locul potrivit - acesta este directorul rădăcină.

Cum pot descărca un fișier de pe un site

Fig. 1. Al treilea, al patrulea și al cincilea dosar sunt semnele distinctive ale motorului WordPress, dar, de asemenea, faptul că sunteți în directorul rădăcină.

Acesta a fost în mod tipic ei încărcate unele fișiere. Fără îndoială, undeva în partea de sus, veți vedea butoane care vă permit să ștergeți, download și upload. Ai nevoie de ea este acesta din urmă. Apropo, serverul poate descărca cu ușurință fișierul, dezarhivati-l acolo și apoi îndepărtați. Acest lucru este util atunci când aveți nevoie pentru a încărca o mulțime de lucruri dintr-o dată. De exemplu, un motor complet sau o listă de documente.

Adăugați fișiere și pot fi diferite. Și anume, prin FTP acces. După achiziționarea de servicii de la gazdă este sigur să vă conectați pe ftp. Pentru a conecta acest fel cu un site, aveți nevoie de un program ftp-client. Din gratuit recomanda Filezilla. Într-un fel a trebuit să folosesc SmartFTP și plătit, dar deja există o clopote și fluiere, nici un utilizator obișnuit.

Numele de utilizator și parola trebuie să introduceți cele care ISP-ul furnizat. Ei bine, portul standard pentru ftp - 21. Doar amintiți-vă că. Dacă totul este corect, structura de fișiere a serverului va fi disponibilă în fereastra din dreapta. În stânga este ceea ce aveți pe computer. Astfel, puteți încărca folosind drag and drop la panoul din dreapta.

După confirmarea drepturilor de site-ul în instrumente pentru webmasteri vă poate fi necesar doar să descărcați fișierul HTML pe site. Astfel, există o verificare, dacă sunteți proprietarul resursei. Ei bine, acum știi cum să o facă. Deci, nu aveți întrebări, este necesar să se încarce în același folder rădăcină.Apropo, am observat că Google Mail și, ocazional, verificați pentru confirmarea paginii și dacă l-ați șters, puteți încă o dată vă rugăm să confirmați legea.

Cum se completează într-un fișier de pe VDS?

Dacă VdS, există procesul de boot este ușor diferit. În acest caz, am vedea două opțiuni rezonabile:

Prin panoul de control

Prima metodă. Pe un server virtual, puteți fi, de asemenea, un panou de control sau poate să nu fie. De obicei, acesta este adăugarea pot fi comandate separat sau cu alegerea de sisteme de servere operatsinnoy alege un panou încorporat. Hoster este ISP-ul meu manager - panou foarte convenabil. Pentru unii furnizori, vă puteți conecta gratuit, în timp ce altele - pentru o taxă.

Deci, există un „sistem“ element în acest panou isp, și în ea „File Manager“. Aici trebuie să găsiți printre varietate de site-uri dosar dosare. Dacă aveți orice probleme, este mai bine să ceară celor. sprijin, pentru că fiecare cale gazdă poate fi diferit.

Prin urmare, există aproape toate în același mod ca și în Manager fișiere cPanel, absolut aceleași butoane și caracteristici.

A doua metodă. Din nou, ai nevoie de un program pentru a lucra cu ftp, doar de data aceasta avem nevoie de o modalitate sigură de conectare Shell (SSH același). Pentru a conecta acest fel, doar schimba numărul portului la 22. Despre toate celelalte câmpuri de intrare le-am menționat mai devreme.

Cum să încărcați un fișier pentru a descărca

Doriți să încărcați un fișier pentru a le permite oamenilor și să-l descărcați? Nimic nu ar putea fi mai ușor. Ce trebuie să faci pentru asta? În primul rând, am recomanda pentru acest lucru în directorul rădăcină a crea un nou dosar, în special pentru fișiere. Puteți apela fișierele ei, arhivă, filestorage. Ei bine, nu contează, numele poate fi orice, am oferit doar astfel încât a fost imediat clar că pentru a fi un dosar.

Așa că vom merge în nava aia goală și tata aici documentul dorit. Acum, pe pagina de web în cazul în care doriți să dea posibilitatea să-l descărcați, trebuie doar pentru a face un link către aceasta. Acest cod este după cum urmează:

Cred că totul este clar. Apropo, este mai bine dacă numele fișierului va fi în limba engleză. Acum, când oamenii făcut clic pe link-ul, browser-ul le va solicita să salvați fișierul pe computer.

Cum pot descărca un fișier de pe un site

În cazul meu a prins descărcarea de Internet Download Manager de software-ul, dacă vă place software-ul nu este instalat, executați o fereastră de browser standard, în cazul în care puteți alege calea de a salva fișierul și începe saltul.

De fapt, fișierul poate fi încărcat la dvs. de găzduire nu, precum și orice partajarea de fișiere. Acest lucru este destul de important, dacă doriți să dea oamenilor posibilitatea de a descărca ceva care este într-adevăr cântărește foarte mult, în cazul în care nu este necesar să-l expedieze la găzduirea și scorul tot spațiul liber. Principalul lucru este de a oferi link-ul corect de descărcare și va funcționa.

Cele mai multe știri IT si dezvoltare web pe canalul nostru-Telegram

Cum pot descărca un fișier de pe un site