producție Mini pentru întreprinderi mici idei profitabile, principalele probleme ale descoperirii de întreprindere

Organizarea unui mini-producție profitabilă. Nu este nevoie de o investiție monetară mare, achiziționa cantitatea minimă de echipamente și de intrare relativ ușor în piață permite de a face un profit pe termen scurt.Singura Nuanța - la o alegere de idei mini de producție pentru întreprinderile mici ar trebui să fie abordată cu atenție.

Astăzi, o situație destul de complicată pe piața internă a muncii. Pentru a găsi locuri de muncă bine plătite în domeniul lor nu este ușor, rămâne pe ea chiar mai greu.

Prin urmare, proporția celor care au decis să înceapă propria afacere, este în continuă creștere. La furnizarea de servicii publice, sau o anumită listă pot tranzacționa fără investiții financiare semnificative pentru a promova o mică afacere, care va genera un venit constant.

antreprenori Cu toate acestea, de departe cu deficiențe de vedere, care au experiență de afaceri, pariază pe activitățile viitoare și posibilitatea de extindere în viitor, deschiderea din instalațiile de fabricare. Să examinăm modul în care un mini-producție pentru întreprinderi mici vor fi în cerere, în condițiile realității românești, pentru a începe organizarea acesteia, iar dacă nu se poate face într-adevăr, fără un imens injecții de numerar.

În cazul în care pentru a începe?

Alege dreptul de nișă nu este ușor, pentru că o mulțime de nuanțe care trebuie luate în considerare:

Întreprinderile mici care pot fi deschise

 • competența proprietarului de fapt stabilit;
 • Business în popularitate;
 • nevoile și specificul regiunii;
 • numărul de concurenți;
 • resursele și capacitatea disponibilă;
 • disponibilitatea canalelor de distribuție.

Ce este profitabil pentru a produce

producție profitabile pentru întreprinderile mici pot fi aranjate pentru medicamente, produse pentru copii și produse alimentare. Cererea pentru aceste produse stabile și nu cade niciodată.

Dar dacă la început aveți nevoie pentru a obține o mulțime de permise, iar pe de altă parte oamenii pot salva, împrumuta lucruri pentru copii cu rude și prieteni, dintre care copiii au crescut, mâncarea va fi cumpărat vreodată.

Problema este că ar trebui să fie în intervalul de produse de bază și să fie proiectate pentru consumator cu venituri medii.

De exemplu, Pie Shop si panificatie in centrul de birouri, magazin de patiserie în centrul orașului sau parc, carne sau mezeluri magazin aproape de piață are toate șansele de a deveni o afacere de succes proprietarului.

Promițând este crearea de producție mici pentru fabricarea de produse semi-fabricate (clătite, găluște, ravioli, hamburgeri, pizza, amestecuri de legume și alte lucruri).

Întreprinderile mici care pot fi deschise

Un mic magazin pentru producția de găluște

O altă preocupare, stabilă de venit este producerea de articole legate de furnizarea de servicii funerare. Din păcate, oamenii mor tot timpul, iar procesul de înmormântare utilizează atributele standard. Prin urmare, producția de coroane de flori, monumente, garduri poate genera un profit frumos.Asigurați-vă că pentru a ține seama de specificul locului (regiune, oraș), în cazul în care aveți de gând să organizeze producția. Din aceasta depinde direct de profitabilitatea companiei.

Întreprinderile mici care pot fi deschise
Întotdeauna a vrut să înceapă propria lor producție, dar nu sunt bani? Apoi, mini plante pentru afaceri mici - este sansa ta reala de a deveni un producător. Sferele descriere exemple de producție, folosiți avantaje.

Totul despre deschiderea unui magazin online de la zero besplano veți găsi în acest subiect.

Deschis de producție: Probleme cheie

Întreprinderile mici care pot fi deschise
Astfel, domeniul de aplicare al activităților definite și sunteți gata pentru a începe o afacere.

Rămâne de a rezolva cazul cu momentele de organizare.

Ar trebui să acorde o atenție la astfel de întrebări:

 1. Dezvoltarea unui plan de afaceri. Acesta este un document important pe care trebuie să vă înregistrați un număr maxim de piese pentru a traduce ideile în realitate. Acesta este cel mai dificil:
 • Partea financiară, deoarece este necesar să se creeze un buget, alocarea costurilor pentru prognoza rentabilității.
 • Partea de marketing, care necesită o descriere detaliată a etapelor de promovare a unui produs / serviciu, analiza concurent, politica de prețuri.
 • Partea de producție, ceea ce este important să se determine echipamentele necesare fără a cumpăra prea mult și înlocuirea echipamente scumpe / unelte / echipamente Analogii costuri mai mici, dar de o calitate decentă.
 1. Echipa. Atunci când se planifică deschiderea unui mini-producție, mai bine pentru a păstra un ochi pe echipa (probabil din cercul de cunoscuți, vecini, foști colegi, și așa mai departe.). Este necesar pentru a intra rapid pe piață, astfel încât personalul necalificat, care nu este gata la început să lucreze dincolo de norma, poate „contracara“, chiar sortit succesului companiei.
 2. Disponibil / ieșire de proprietate. Dacă aveți un garaj, apartament la parter sau o casă de țară, este recomandabil de a economisi bani pe închirierea spațiilor pentru locația de producție. De exemplu, în garaj poate găzdui un atelier de reparații auto în apartament pentru a face lumânări și săpunuri realizate manual, și în țară pentru a produce materiale de constructie.
 3. Înregistrează-te. Orice întreprindere trebuie să acționeze în mod legal. IP companie de proiectare sau puteți face de unul singur sau încredința unei societăți speciale e. Nu uita despre diferitele permiselor și licențelor, precum și documentele de inspecție SES, foc (dacă este necesar).
 4. Echipamente. Calitatea nu este în valoare de economisire, dar în numele este foarte posibil. Echipamentul de brand este de obicei mult mai scumpe. Înlocuiți poate fi omologii mai puțin nerăsucite. Singurul lucru - pentru achiziționarea de echipamente pentru producția la organizarea de afaceri mici de la furnizori de încredere. Nu fi leneș pentru a face anchete cu privire la un anumit vânzător și, de fapt, de produs. Studiati cu atentie caietul de sarcini, normele și condițiile tehnice de lucru, precum și verificarea pentru certificatele de echipamente achiziționate și documentele de garanție.
 5. Start-up de capital. Fondurile necesare vor fi vizibile în planul de afaceri. În cazul în care banii nu este suficient, puteți încerca pentru a căuta un investitor (printre cercul de comunicare privind schimburile specializate în companiile mari acționari). În general, organizarea producției mici, poate dura de la 2-20. Frecați. în medie, în funcție de tipul de activitate.

Chiar și ținând seama de complexitatea organizației a crea un mini-producție este considerată foarte promițătoare. Nu este necesar să aibă un capital imens. Unele activități sunt aranjate cu ușurință la propriul domiciliu sau garaj, în timp ce altele au un cost redus, în principiu.

abordat Responsibly cazul și accentele potrivite, chiar și un novice în afaceri va reuși. Principalul lucru de reținut că calitatea, accesibilitatea și originalitatea face orice produse sau servicii sunt în cerere.

Întreprinderile mici care pot fi deschise
Dacă aveți o foarte mică de capital de start-up, nu dispera. Unele idei necesită un cost simbolic. Mai ales se referă la sectorul serviciilor și agriculturii. Idei: afaceri mici, cu investiții financiare minime și un profit garantat. Luați în considerare opțiunile pentru afaceri de succes.

Idei pentru întreprinderile mici care au nevoie de un minim de investiții, considerăm că în acest bloc. Opțiuni pentru bărbați și femei.