Alegerea flogger

În orice „închisoare“ este cel mai frecvent subiect pentru BDSM # 8209; relații - flogger (un obiect format dintr-un mâner și o multitudine de fâșii de piele moale). Această jucărie este popular, deoarece poate oferi o gamă largă de senzații. Cei mai mulți oameni au un flogger câteva, deoarece este dificil de a alege un # 8209, apoi unul.Uită-te la mânerul. Multe tradiționale din piele împletitură mâner flogger cu noduri, există, de asemenea, un flogger cu manere din lemn. Deoarece există un mâner, atunci când îl țineți în mână? Greutate mâner comparativ cu coada - te simți echilibrul? Lungimea și diametrul mânerului trebuie să fie simțit proporțional în comparație cu cozile. Încercați să se balanseze un flogger, pentru a vedea dacă acesta este suficient de ergonomic pentru corpul tau. Decide ce fel de flogger este cel mai convenabil pentru tine. Dacă aveți mâinile mici, s-ar putea găsi inconfortabil pentru a face față cu mâner diametru mare. Flogger, precum și o rachetă de tenis, ar trebui să se potrivească mâna și corpul tău.

Un alt punct la care ar trebui să se acorde o atenție - cozi flogger. Cât timp ar trebui să flogger ta? cozi mai lungi muta într-un arc mare. Ele oferă un efect mai mare, dar, de asemenea, trebuie să investească într-o putere lovitură mai mult. cozi mai scurte sunt mai potrivite pentru incepatori, ei pot controla cu mai multă acuratețe precizia de circulație. Mai scurte cozi flogger, de asemenea, potrivite pentru spații strâmte, cum ar fi un dormitor cu un ventilator de tavan. Cu toate acestea, în cazul în care ați achiziționat-o este prea lung pentru tine nu flogger taie sfârșitul cozile lor: pentru că rupe echilibrul băț. Este mai bine să vândă # 8209; ceva sau dona.Ce materiale ar trebui să se facă cozi flogger? Desigur, clasic versiunea - piele. Cu toate acestea, există mai multe tipuri diferite de piele. Suede, piele de oaie și piele de căprioară - foarte ușoară și moale; piele tăbăcită și uns cu ulei greu. Cowhide poate varia în severitate în funcție de grosimea pielii. bivol piele de bivol sau gros, dar nu prea gros, acesta oferă o lovitură puternică cu o bufnitură.

Tails face și alte materiale. Blow coada, din cauciuc, este destul de puternic. mânere din cauciuc pielii și a întârziat din organism. blana de iepure este lumina si pufos. păr de cal este foarte zero (mai ales atunci când sunt ude). Veganii preferă flogger din plastic sau frânghie. Diferite persoane prefera senzatii diferite, cele mai multe prefera „înțepătură“ sau pumn „grele“.

In cele mai multe flogger 18-26, cozi, dar poate fi, în general, 4-150 - in modele specifice de „racleta“ tip care oferă lovitură extrem de greu. Vârfurile cozile pot fi rotunjite sau trunchiate în diagonală converg spre un punct. Peniță creează o lovitură de ardere.

cozi „pisici interconectate. Ele sunt mai ușoare, necesită utilizarea prea mult cheltuielile de energie, dar destul de a crea o lovitură severă. Tight cozile împletite, greva este o mai iute. Pentru a obține lovitură mai dureroasă, vârful cozii poate lega un nod.

Toate aceste tipuri de flogger simțit complet # 8209; în mod diferit. Cei mai mulți oameni au un sentiment flogger diferit care pot fi schimbate în mod direct în cursul scenei. Ei pot începe cu o piele de căprioară flogger warm-up, și apoi începe să geana bici din piele de vacă, și apoi trece la variantele mai severe. Întrebați un partener pe care el sau ea place. Cu experiență „de jos“ poate fi corect să spunem că el preferă și poate chiar să aibă propria lor flogger. Novice nu poate ști că el ar fi ca, asa ca cel mai bine pentru a începe cu ceea ce # 8209 este, plămân, cum ar fi flogger piele de căprioară. Acest flogger este de asemenea bun pentru un incepator, „de sus“, ei nu ar trebui să cauzeze pagube prea mult.