Cum să ajungi să te Popovka, du-te la Kazantip și recreere în Crimeea


Cum se ajunge la locurile cele mai vesele din Crimeea?

Cum se ajunge la Popovka? Această întrebare este întrebat de mulți care doresc să se familiarizeze cu una dintre cele mai hilare „rave“ din Crimeea, pentru a obține o astfel de faima datorită festivalului Kazantip.Mă bucur să merg la Popovka și reabilitarea Mării Negre (la urma urmei, aerul local, este surprinzător de bogată în oligoelemente).

Capul Kazantip -lzheorientir


Cum se ajunge la Popovka prin Evpatoria?

De asemenea, unii turisti folosesc trenul 058O „Khreschatyk“ Kiev - Eupatoria.

„Minibus“ mers pe jos de la Eupatoria (de la stația de autobuz, care este situat la 100 de metri de gară) la Popovka pe tot parcursul zilei.

traseu net sezon saturat (de la 6 am la 20) pe Popovka merge mai mult de 20 de zboruri.Singurul punct delicat - pentru a „transfer de“ destinație veți vedea nici o localitate Popovka și Mirny de decontare. El este chiar lângă Popovka, dar trebuie să spui ce trebuie să Popovka, și vă va drop off la colțul din fața ei.

Cum să obțineți Popovka


Cum se ajunge la Popovka prin Simferopol?

De la Simferopol, din nou, trebuie să se așeze pe „microbuz“ pentru Pace. Cu toate acestea, de la Simferopol, spre deosebire de Yalta în direcția de pace se execută un număr mai mic de vehicule.

În timpul festivalului Kazantip. Popovka participa, de asemenea rute speciale suplimentare de autobuz (de la Eupatoria sSimferopolya), precum și organizarea rutelor combinate (aeriene către Simferopol - autobuz). Dar, de foarte multe ori, aceste rute nu sunt potrivite pentru călătorii independente (cât mai multe companii din „povara“ pentru biletul oferi locul lor de reședință).